yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapları, yangın güvenliği dâhilin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları üzerine temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile ilgili pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve mutabık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya düz ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Kuşkusuz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının kesinlikle açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın simultane rastgele bir ihtisas alanı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belli başlı yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) mukannen durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları kabil değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

ölçünlü bir ivedi çıkış kapısı çoğu kez 2000 TL ile 4000 TL arasında mütebeddil bir fiyata iye olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve vesair özellikleri kadar faktörler fiyatı etkiler.

Yangına dayanıklı acil çıkış kapıları, standart baplara nazaran elan pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den başlayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında kötü ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın Yangın Çıkış Kapısı ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşır ruhsat olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir gidiş takkadak insanların uçuk bir itmesi ile içeriden hariçya mevsuk açılmaktadır.

Sizin bağırsakin yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına müşterek hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page